Om Google Bogsøgning
Oversigt
Tanker og meninger
Generel hjælp

Partnerprogram
Til forlag og forfattere
Tilmeld dig nu
Hjælp til partnere

Biblioteksprojekt
• Oversigt
Bibliotekspartnere
Bibliotekar hjælp

Google Bogsøgnings biblioteksprojekt – et udvidet kortkatalog over bøger fra hele verden

Vi samarbejder med adskillige større biblioteker for at inkludere deres samlinger i Google Bogsøgning og vise brugerne oplysninger om bogen, som i et kortkatalog. I mange tilfælde vises også et par uddrag – nogle få sætninger for at vise søgeordene i kontekst.

Hvordan ser en bog i Google Bogsøgnings biblioteksprojekt ud?
Når du klikker på et søgeresultat for en bog fra biblioteksprojektet, får du vist de grundlæggende bibliografiske oplysninger om bogen og i mange tilfælde også et par uddrag – nogle få sætninger, der viser dig dine søgeord i kontekst. Hvis bogen er uden ophavsret, vil du kunne se og downloade hele bogen. I alle tilfælde ser du link, som henviser dig til onlineboghandlere, hvor du kan købe bogen, og biblioteker, hvor du kan låne den.

Fuld visning
Uddragsvisning
Eksempelvisning ikke tilgængelig

Hvis du vil se nærbilleder af disse sider og se mere om funktioner i Google Bogsøgning, skal du se vores skærmbilleder.

Hvad er formålet med dette projekt?
Formålet med biblioteksprojektet er enkelt: Det skal gøre det lettere for folk at finde relevante bøger – især bøger, som de ikke kunne finde på en anden måde, såsom de bøger, der er udsolgt fra forlaget – og samtidig respektere forfatternes og forlagets ophavsrettigheder. Det endelige mål er at samarbejde med forlag og biblioteker med henblik på at skabe et omfattende, søgbart virtuelt kortkatalog over alle bøger på alle sprog, som kan hjælpe brugere med at finde nye bøger og hjælpe forlag med at finde nye læsere.

©2011 Google - Startside - Om Google - Politik til beskyttelse af personlige oplysninger